måndag 19 april 2010

Long time no se...

Heej!!

Fan måste verkligen bli bättre på det här med att blogga.
Ialla fall, helgen var underbar.
Fredagen var vi med martin o carro och tog det lungt.
På lördagen kom emelie o malma hem till oss, vi grillade och kokade färsk potatis, så jävla gott det vart, med massa goda tillbehör.
På söndag hade ja min tvätt o städdag som vanligt...var ute med peggan också så hon fick springa av sig lite:) Adi började att sätta upp staket hemma hos oss med, så att vi inte behöver vara oroliga för peggan. Men vi vart avbrutna för att adis mamma fick åka in till sjukhuset, men det var inget allvarligt som tur var. När vi kom hem stekte ja färskpotatisen som vart över och chivapi till mumma:)
Idag har ja sovit ut, så himla skönt, fick gå upp vid sju för att väcka sheila men sen somnade ja om:) Sen kom adela och frågade om ja kunde följa med till maxi, så det var bara att hoppa in i duschen och ge sig ut till maxi. Efter det gick vi direkt hem till mig, för att crendo skulle komma o bytta avlopet så vi kunde koppla in diskmaskin, äntligen:):).
Snart kommer carro till mig med, så vi ska ses en stund och umgås lite:) Trevligt

Nu är det faan inte långt kvar tills inflyttningen....weej!! Är så jävla glad så det är inte sant, har velat flytta hemifrån ett par år och nu ska det äntligen hända. Och det är så snyggt hemma hos oss, är så nöjd med allt.
På fredag är ju bejb klar med sitt busskort med så då ska vi fira honom och sen jävlar på lördag blire att storhandla och så flytta in:)
Adnan kommer ju också hem över helgen, ska bli kul också.
Så nästa helg är en fullspäckad helg:) Me like a lot!!

PoK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar